top of page

Biblioteca: Punt de llibre 2023

Aquesta tarda hem assistit a la XXV Mostra de Punts de llibre 2023 de Cornellà de Llobregat.

Ha estat un acte dinàmic i entretingut, presentat per Rosa Pinyol i al qual han assistit autoritats com l'alcalde de la ciutat i la regidora de cultura, entre d'altres.

El nostre alumnat ha fet molt bon paper. Hem pogut veure els seus punts projectats a la gran pantalla, però malauradament aquest any no hem rebut cap premi: no hi ha hagut sort. I recalco, sort, perquè de talent sí que n'hi ha i molt. Per això, a més de felicitar els i les guanyadores de les diferents categories, volíem felicitar els i les nostres finalistes per la qualitat dels seus punts i la bona feina feta amb la supervisió de les professores d'EVIP, María del Prado Díaz i Anna Nos. Gràcies per la dedicació i els bons resultats. I també gràcies a les famílies per acompanyar-nos en aquest acte.

Fins la propera edició!!

Per cert, des d'aquí volem felicitar la nostra exalumna Mireia Trullén i Teresa que ha guanyat en la categoria de Postobligatori. Ens n'alegrem molt per ella!!!

I també fer una menció especial a la Nut, filla de la nostra conserge Mònica, que ha estat finalista en la categoria de 1r cicle de Primària. Moltíssimes felicitats!!


bottom of page