top of page

Punt de llibre: Alícia al país de les meravelles

Enguany la Mostra de Punt de llibre de Cornellà de Llobregat està dedicada a Alícia al país de les meravelles.La sessió de preparació per a treballar els punts amb l’alumnat ha estat molt gratificant.

La il·lustradora, Elena Losada, ens ha fer adonar que no cal ser un dibuixant excel·lent per a poder ser capaç de fer alguna cosa ben treballada. Podem partir de petits traços, petits dibuixos seriats o sanefes repetitives que ens donin un fons interessant on col·locar algun element que hi destaqui.

També línies, colors... fins i tot esquitxos realitzats a l’atzar donen un sentit divertit a la nostra composició.Un cop transmès tot això a l’aula, l’alumnat inicia la seva tasca creativa sense tanta pressió. No passa res si no som grans dibuixants. Cada cop s’engresquen més. A més, els hem projectat i comentat la guia que ens comparteixen des del Centre de Recursos. Les possibilitats són infinites, però ara ja van concretant el que volen fer. Experimenten, proven, refan... i finalment troben allò que buscaven i elaboren materials dignes de ser mostrats.

Fins i tot, una classe de 1r d’ESO ha escollit la temàtica també per a la seva disfressa grupal de carnaval.Alícia avui dia encara enganxa, motiva i inspira i ha dut el nostre alumnat al país de les meravelles.Comments


bottom of page