top of page

Care Santos i 50 coses sobre mi

Avui Care Santos ha tornat a ficar-se l'alumnat de l'INS Joan Miró a la butxaca. Totes i tots han gaudit d'una autora propera, divertida, sorprenent i que explicava coses. Potser no 50, però sí unes quantes de coses que ells entenien, que havien viscut (o conegut ni que sigui d'oïdes) i d'altres que els han deixat amb la boca oberta. Perquè Care Santos sempre aconsegueix remoure sentiments i mai no deixa indiferent l'alumnat; un alumnat en plena adolescència: una etapa que ella diu que li agrada i això es nota, es percep i s'agraeix.


Aquest any els alumnes de 3rA Alexander Acosta, Roberto Loscos, Pau Rodríguez i Kevin Salas han fet la presentació:


"Des de Mataró, nascuda l'any 1970 el 8 d'abril, escriptora de dotze novel·les, sis llibres de contes, dos llibres de poesia i un gran nombre de novel·les infantils: la inigualable Care Santos!!!

Les seves obres han estat traduïdes a 23 idiomes com ara l'alemany, el suec, el persa, el coreà, d'entre d'altres. Entre els seus títols destaquen La mort de Venus i Habitacions tancades.

Nosaltres hem llegit 50 coses sobre mi i ens hem sentit molt identificats, a la vegada que hem après noves coses. Ens ha agradat molt la relació de la Keiko i l'Albert, i també com has ordenat el llibre, amb una curiositat sobre l'Albert a cada capítol. Ens agradaria molt poder llegir una segona part del llibre.

Fins aquí la nostra presentació, esperem que us hagi agradat. I ara li donem la paraula a l'autora.

Care Santos, gràcies per acompanyar-nos."


Una abraçada ben forta, Care. Com sempre, un plaer.

bottom of page