© 2023 by The Book Lover. Proudly created with Wix.com

Galeria

05/11/2019

El darrer pont de Tots Sants hem pogut gaudir llegint històries de por. I és que, dies abans, des de la biblioteca havíem fet una tria de lectures terrorífiques amb l'ajuda de la nostra Amiga de biblioteca Júlia Gavaldà de 2nA d'ESO.

I tu, encara no n'has triat cap? Que...

30/06/2019

Sembla mentida però ja s'ha acabat el curs. Ha estat un curs ple de projectes i de noves il·lusions. Gràcies a tots aquells i aquelles que heu participat amb nosaltres, ja sigui col·laborant en les nostres seccions de Delegats, Amics, Apadrinament lector... o venint a...

14/06/2019

Aquesta primera quinzena de juny l'alumnat de 1er d'ESO ha participat en el Treball per Projectes " Una vida a través del còmic" que tracta el tema de la immigració.

La Biblioteca del centre ha facilitat alguns dels còmics comptant també amb la gestió de la Biblioteca d...

30/04/2019

Aquesta tarda s'han lliurat els premis de la Mostra Municipal de Punts de Llibre.

Hem pogut gaudir del treball creatiu de l'alumnat participant de totes les categories; des dels més petits d'Educació Infantil fins als més grans de Postobligatori.

Tots ells i elles han tr...

26/03/2019

Avui, Dia Mundial de la Poesia, hem començat les classes amb un poema.

N'hem tingut per a tots els gustos: Joana Raspall, Joan Maragall, Joan Salvat-Papasseit, Gustavo Adolfo Béquer, Federico García Lorca, Lord Biron...

I no només des de l'àmbit de llengües, l'àmbit cien...

05/03/2019

La professora Rosa Rius exposa l'existència i significació de dones filòsofes en la història a l'alumnat de 2n de Batxillerat amb motiu de la celebració properament del dia de la Dona el divendres 8 de març.

05/03/2019

El 30 d'abril a les 10.15h ens visita de nou l'autora Care Santos.

L'alumnat de 3r assistirà a la conferència per conèixer detalls sobre les seves novel·les i el fet d'escriure.

Care Santos va ser premiada el 2017 amb el Premi Nadal per la seva novel·la Mitja vida

05/02/2019

Un any més, l'alumnat de 2n d'ESO, ha pogut gaudir de la presència d'en Josep Gòrriz. La seva xerrada ha resultat: "Entretinguda per les explicacions, interessant pel contingut i adequada per a la nostra edat", Pablo Martín 2C ESO.

Podeu llegir a continuació moltes altr...

21/12/2018

Des del Seminari de Biblioteques Escolars de Cornellà (BEC), Júlia Baena, especialista en literatura infantil i juvenil, ens ha facilitat una llista amb lectures molt interessants en català i castellà per l'ESO i el Batxillerat.

D'aquests llibres n'hem escollit uns quan...

20/12/2018

El passat 14 de desembre, a la Biblioteca Marta Mata, alguns dels alumnes de 2n d'ESO del nostre institut van participar en la mostra de lectura en veu alta de Cornellà, la Corneliada. Enguany la temàtica dels textos era: Revolució.

L'alumnat havia preparat uns textos p...

Please reload

Etiquetes
Please reload

Enllaços d'interès

1/10
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now