© 2023 by The Book Lover. Proudly created with Wix.com

Galeria

06/02/2020

El dimecres 15 de Gener el professor en Matemàtica teòrica Xavier Ros Otón va visitar l’Institut Joan Miró per donar una conferència a l’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat del nostre centre sobre la importància dels estudis de les Matemàtiques en el món d’avui.

El Profes...

05/02/2020

Ets de les persones a qui els agrada estar assabentades de tot allò que passa? T'interessa l'actualitat? Doncs, ets dels nostres. 

A la biblioteca pots trobar tota una secció amb revistes de temàtica diversa: National Geografic, Investigación y ciencia, Revist...

03/02/2020

Avui Care Santos ha tornat a ficar-se l'alumnat de l'INS Joan Miró a la butxaca. Totes i tots han gaudit d'una autora propera, divertida, sorprenent i que explicava coses. Potser no 50, però sí unes quantes de coses que ells entenien, que havien viscut (o conegut ni qu...

20/01/2020

Aquest dimarts dia 15 de gener ens ha visitat l’autor Josep Gòrriz.

Un any més, l’alumnat de 2n d’ESO, lectors i lectores de la seva novel·la Punt negre, ha tingut el plaer d’escoltar de viva veu de l’autor el seu procés creatiu.

Josep Gòrriz sempre sorprèn. Sorprèn i ag...

25/11/2019

La Biblioteca de l'INS Joan Miró també se suma a les diferents iniciatives dutes a terme en el marc d'aquest dia de lluita i de denúncia contra la violència de gènere.

Podeu visitar la nostra exposició, fullejar i/o agafar en préstec títols com El diari lila de la Carlo...

05/11/2019

El darrer pont de Tots Sants hem pogut gaudir llegint històries de por. I és que, dies abans, des de la biblioteca havíem fet una tria de lectures terrorífiques amb l'ajuda de la nostra Amiga de biblioteca Júlia Gavaldà de 2nA d'ESO.

I tu, encara no n'has triat cap? Que...

30/06/2019

Sembla mentida però ja s'ha acabat el curs. Ha estat un curs ple de projectes i de noves il·lusions. Gràcies a tots aquells i aquelles que heu participat amb nosaltres, ja sigui col·laborant en les nostres seccions de Delegats, Amics, Apadrinament lector... o venint a...

14/06/2019

Aquesta primera quinzena de juny l'alumnat de 1er d'ESO ha participat en el Treball per Projectes " Una vida a través del còmic" que tracta el tema de la immigració.

La Biblioteca del centre ha facilitat alguns dels còmics comptant també amb la gestió de la Biblioteca d...

30/04/2019

Aquesta tarda s'han lliurat els premis de la Mostra Municipal de Punts de Llibre.

Hem pogut gaudir del treball creatiu de l'alumnat participant de totes les categories; des dels més petits d'Educació Infantil fins als més grans de Postobligatori.

Tots ells i elles han tr...

26/03/2019

Avui, Dia Mundial de la Poesia, hem començat les classes amb un poema.

N'hem tingut per a tots els gustos: Joana Raspall, Joan Maragall, Joan Salvat-Papasseit, Gustavo Adolfo Béquer, Federico García Lorca, Lord Biron...

I no només des de l'àmbit de llengües, l'àmbit cien...

Please reload

Etiquetes
Please reload

Enllaços d'interès

1/10
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now