top of page

Lectures i estiu


Hola, lectors i lectores,

Com esteu? Preparant motors per al sempre esperat estiu? Sabem que aquest estiu serà diferent, però no per això ha de ser pitjor que els anteriors. El que hem de fer és preparar-nos bé per a les desitjades i merescudes vacances (aquest any més merescudes que mai!!!). I com ho fem? Doncs fent una bona tria de lectures que ens acompanyin en els nostres dies esplèndids i xafogosos alhora, plens de begudes refrescants, gelats, piscines, amics, aventures... L’estiu sempre promet i amb llibres portem les aventures, experiències i emocions sempre amb nosaltres. T’ho voldràs perdre?? És clar que no!! Per això et deixo un enllaç molt interessant per a poder agafar llibres en préstec online a les biblioteques de la teva ciutat. Has sentit a parlat d’eBiblio? Només necessites tenir el carnet de la biblioteca pública i llestos: se t’obre tot un ventall de títols per a fer la teva tria personal.

Aquí ve l’explicació oficial:

eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a totes les persones usuàries amb carnet de biblioteca pública. Es pot accedir als continguts des de diferents dispositius: tauletes, telèfons, ordinadors i lectors de llibres electrònics.

Podreu veure i llegir una bona selecció de continguts en línia. Cal que tingueu a mà el carnet de bibloteques per donar-vos d’alta a la plataforma. Aquí teniu l'enllaç:


https://catalunya.ebiblio.es/opac/#index

Aquest servei ha estat promogut pel Ministerio de Cultura y Deporte amb la colaboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.


Lectures i estiu... Se us acut alguna combinació millor??


bottom of page